Починалият при преследване с полицията в Стара Загора е лекуван от параноидна

...
Починалият при преследване с полицията в Стара Загора е лекуван от параноидна
Коментари Харесай

Мъжът, починал след гонка с полицията в Стара Загора, е страдал от параноидна шизофрения

Починалият при преследване с полицията в Стара Загора е лекуван от параноидна шизофрения, заяви bTV. Според неговия директен работен началник някогашният първенец по битка е настаняван най-малко в две лечебни заведения. 
58-годишният мъж е работил на вулканизатор в рудник „ Трояново “. Случвало се е да се държи несъответстващо и е викан медицински екип, споделя още директният му началник. 
Прочетете още
„ Полицията спомага, качиха го в полицейската кола и го вкараха в психиатричната клиника в Раднево. Там е прокиснал два месеца. След два месеца може би беше и в психиатрична клиника в Стара Загора. След това се върна. Сигнализирахме способените органи, желали сме мнение от персоналния доктор за здравословното положение на Пламен с предложено писмо, лекарката го е получила, не ни върна отговор “, добавя инж. Стойко Башалов, шеф в рудник „ Трояново-Север “.
 
Той споделя, че не знае за спречквания или кавги сред починалия мъж и други чиновници.

„ Всички служащи го знаят, че има психологични отклонения. Има моменти, когато действително не си пие медикаментите и си приказва самичък, само че те са привикнали с това “, показва Стойко Башалов.

След гонка с полицията на 31 декември вечерта 58-годишният мъж почива. Според Министерство на вътрешните работи служителите на реда са работили по закон, само че фамилията на умрелия настояват, че униформените са използвали несъразмерна мощ.
 
По случая са образувани две проверки и прокурорско следствие.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР